© Copyright Wedding philosophy 2018. All Rights Reserved.

Anna = passion! Med stor passion och ett sinne för blommor utöver det vanliga designar Anna de mest konstnärliga brudbuketter. Hon lyfter fram varje blomma för den individ den är och låter den vara praktfull i sin egen skönhet. Med underbara färgsammansättningar och kontraster skapar hon blomsterkonst som inger harmoni i betraktarens ögon.

Anna Gouteva - Blomsterdekoratör

Malmö

"One of a kind!” Carolines passion är att skapa unika handgjorda couture-klänningar som omfamnar den kvinnliga kroppen till perfektion. Med stor sömnadskonst och eleganta tidlösa skärningar skräddarsyr Caroline de mest fantastiska brudklänningar som får varje brud att skina och känna sig vacker och speciell på sin stora dag.

Caroline Färe - Couture designer

Göteborg, Stockholm

Fotograf: Ida Eriksson

Kvinnlig styrka! Med ett driv om att skapa ett bröllopsmode utöver det vanliga kreerar Kristina och Zanna de mest vackra och böljande tyllkjolar. Handsydda och i alla dess färger skapar de en unik brudlook.

Zanna Metzer - Kreatör

Kristina Grahn - Kreatör

Umeå

Webbshop - worldwide shipping

Fotograf: Pierre Atelier

Naturlig skönhet är det vackraste som finns, i varje fall i Lindas ögon.

Med passion och fingertoppskänsla lyfter hon fram och förstärker det vackra och naturliga hos brud och brudfölje. Hennes rena och minimalistiska stil resulterar i en skönhet som är ärlig, stilren och tidlös.

Linda Jönsson - Makeup artist & hårstylist

Frilansande med Malmö som utgångspunkt

När blir en tårta istället ett konstverk? Svårt att säga, men Lina har hittat det bästa av bägge världar och skapar tårtor med oöverträffad detaljrikedom och känsla. Likt ett haute couture-plagg tar hon fram en tårtdesign som är unik för varje enskilt bröllop. En tårta från Lina lämnar ingen oberörd och är inget som någon glömmer i första taget.

Lina Veber – Tårtdesigner & sockerblomskonstnär

Malmö

Med skandinavisk design som inspirationskälla! Med ett öga för detaljer och med en förmåga att kunna framhäva det minimalistiskt vackra designar och tillverkar Linda moderna, stilrena och lyxiga couture hårsmycken i skandinavisk anda. Lindas välarbetade hårsmycken förgyller vilken brudlook som helst.

Linda Jönsson - Designer & hårstylist

Malmö

Webbshop

Med hållbarhet som ledord! Med stor kreativitet skapas de mest lekfulla, personliga och unika flugor. Sydda för hand med omsorgsfullt utvalda vintage- och resttyger i glada färger och bohemiska mönster. En fluga med matchande näsduk från Zanna och Kristina är ett äkta hantverk och skapar en fulländad brudgumslook.

Zanna Metzer, grundare - Kreatör

Kristina Grahn - Kreatör

Umeå

Webbshop - worldwide shipping

The true story är Mickaels ledord som bröllopsfotograf. Han hittar känslan och skapar utifrån de tillfällen som ges. Inget falskt eller påklistrat, utan på riktigt. Om det regnar, blåser eller är kallt så kommer han att visa det. En bröllopsdag att minnas precis så som den var. Bara då kan det bli ärligt och genuint vackert.

Mickael Tannus - Fotograf

Frilansande med Helsingborg som utgångspunkt

Traditionellt hantverk i modern tappning! Med enastående skicklighet formger och tillverkar Rebecca de mest unika, stilrena och vackra smycken med naturen, grafiska tryck och geometriska former som inspirationskälla. Allt ifrån magiska pyriter till gnistrande diamanter pryder hennes välarbetade ringar.

Rebecca Bonaparte - Guldsmed

Stockolm

Webbshop - worldwide shipping

Emma förverkligar drömmar! Med sina unika och handgjorda slöjor skapar hon brudlooken utöver det vanliga. Likna en älva, känna sig som en drottning eller addera en känsla av mystik. Emmas vision är att varje brud ska få chansen att visa sin personlighet och unika inre skönhet på sin stora dag.

Emma Andersson Sköld - Designer

Göteborg

Webbshop - worldwide shipping

Fotograf: Teres Arvidsson